BOKA DITT TRÄNINGSPASS…

Klicka på länken för att komma till bokningen (gäller för dig som har Säsongkort eller Årskort):

https://toka.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html

För dig som har Veckokort eller 4-dagars kort- ring 0706202264 eller 0706612263 för att boka din träning – välkommen.

Drop in träning gäller i mån av plats.

ALL VÅR GRUPPTRÄNING ÄR PAUSAD TILLSVIDARE !

4 a103 c

Läs mer om våra pass:

T-BAR

T-BAR är ett styrkepass för hela kroppen. Växelvis går vi igenom kroppens olika muskler till medryckande och inspirerande musik. T-BAR passen är 55 minuter och ger dig en riktig utmaning. T-BAR är ett av våra grundklasser som passar alla oavsett tidigare träningsvana.

T-FIGHT

T-FIGHT är ett härligt HI-energy pass där vi jobbar med olika kampsports tekniker.   T-FIGHT är en rolig och mycket stärkande form av träning för hela kroppen där vi framförallt jobbar i intervaller och använder den egna kroppens motstånd.

T-CORE

T-CORE är ett 30 minuters styrke/stabilitets pass som jobbar med den viktiga bålstabiliteten  T-CORE är en basic och mycket stärkande form av träning för mage, rygg & säte och vi jobbar med den egna kroppen som motstånd.

Yoga/Flow

Morgonpassen fokuserar på att komma igång på bästa sätt inför dagens kommande utmaningar.Kvällspassen fokuserar mer på avslappning, urkoppling och kontakten med det inre.Att börja eller avsluta dagen med ett Yoga/Flow pass är en fantastisk investering i ditt välbefinnande.

Tabata

Intervallträning  när den är som bäst.

Det optimala styrka/konditions passet där hela kroppen får sitt.